Volledig scherm
Kevin Kerkhoffs © Herman Stöver

Kevin uit Ede wil koken met sterren

VALLEIVOLKEDE - Kevin Kerkhoffs wordt heel gelukkig als hij bij sterrenkoks aan tafel kan schuiven. ,,De beste ervaring ooit was bij Beluga in Maastricht. Meesterlijk.'' 

De jonge Edenaar heeft er wel kijk op, want hij is zelf ook kok: ,,Hier in Ede, bij de Heksenketel. Mooi werk, ik geniet echt van mijn werk. Andere mensen blij maken met de dingen die je maakt, is er iets mooiers? Mijn favoriet is de Blackened Ribeye, een mooi stuk vlees met een krokante kruidige laag. En ook desserts mag ik graag maken: pannacotta, bavarois, ik vind het fijn om daar mee bezig te zijn.'' Heeft hij zelf ambities om ooit op Michelin-sterrenniveau te koken? ,,Ambities moet je altijd hebben. Maar ik weet heus dat dat niet vanzelf gaat.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 650.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei