Volledig scherm
Ellen van Steenbergen. © Herman Stöver

Lekker aan de stamppot

ValleivolkEllen van Steenbergen heeft er weer een dag opzitten op het secretariaat van de kinderafdeling van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. 

Op weg naar huis stopt ze even bij winkelcentrum Stadspoort om boodschappen te doen voor het avondeten. ,,Ik denk dat het vanavond een stamppotje wordt. Daar vind ik het nu echt weer voor’’, zegt de Edese. ,,Hutspot is mijn favoriet, maar dat hebben we van de week al een keer gegeten. Dus ik denk dat het zuurkool wordt of zoiets. Ook heel erg lekker.‘’ 

Mooie herfstkleuren

Van Steenbergen geniet niet alleen van de herfstmaaltijden, maar ook van dit jaargetijde op zich. ,,Het is weer lekker gezellig binnen met de kaarsjes aan. En dan die mooie herfstkleuren buiten. Daar geniet ik echt van als ik naar het werk fiets. En dan haal ik tegelijk ook nog een frisse neus.’’ 

Valleivolk (846)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

  1. Nog geen aanhoudingen voor bedreigingen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    Nog geen aanhoudin­gen voor bedreigin­gen café Dak van de Markt in Veenendaal, tipgeld blijft staan

    VEENENDAAL - De politie heeft nog geen verdachten aangehouden voor de reeks bedreigingen aan het adres van café Het Dak van de Markt in Veenendaal. Een maand geleden wist de eigenaar zelf de kwestie te bekoelen door een tussenpersoon in te schakelen. Die bemiddelde in een territoriumstrijd tussen rivaliserende criminele groepen waar de uitbater naar eigen zeggen slachtoffer van is geworden.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei