Volledig scherm
Veenendalers Van Beek (links) en Van den Heuvel. © Herman Stöver

Lepeltjes en kinderen Gods

VALLEIVOLKDe Veenendalers Van den Heuvel en Van Beek wandelen door het centrum van Bennekom. 

,,We komen net van Oranje Nassau's Oord af. Daar hebben we een expositie ingericht in een paar vitrines. We hebben er 434 theelepeltjes neergelegd, misschien een kwart van de collectie die ik heb maar het geeft toch een mooi beeld over wat er aan theelepels is‘’, zegt Van Beek. 

Van Beek en Van den Heuvel zijn goede vrienden en trekken wel vaker met elkaar op. ,,Maar ons grootste geluk is dat we leven in de wetenschap dat we kinderen Gods zijn. Dat geeft zoveel geluk, ik wens dat iedereen toe. Maar nu gaan we op zoek naar een lekkere kop koffie in het Oude Postkantoor. Want daarom zijn we hier gestopt in Bennekom.’’

Valleivolk (734)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei