Volledig scherm
Sven Merlijn op Kwintelooijen © Herman Stöver

Lopen...en een Ferrari

VALLEIVOLKVeenendaler Sven Merlijn wordt er gelukkig van om lekker hard te lopen op en rond recreatiegebied Kwintelooijen. 

,,Zeker als het lekker weer is zoals nu. Geen overdreven lange afstanden, maar een kilometer of vijf jezelf en je lijf even flink uittesten. Dat voelt goed.’’ Merlijn is kok op de Wageningen Campus: ,,Mooi werk, maar natuurlijk zou ook ik nog gelukkiger worden als ik de loterij zou winnen.’’ En dan? ,,Poeh, in ieder geval een lekkere snelle auto, een Porsche of een Ferrari.’’ Daar zouden ze op de campus wel van opkijken als zo'n racebolide opeens het universiteitsterrein op zou rijden: ,,Een beetje dromen mag toch wel? Maar ik ga nu eerst even hardlopen, ook dat maakt gelukkig hoor.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 656.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Tanja uit Rhenen: 'En dan hoor je, mama, ik blijf'
    VALLEIVOLK

    Tanja uit Rhenen: 'En dan hoor je, mama, ik blijf'

    De Rhenense Tanja Freeke loopt met haar twee zoontjes te winkelen in de Rhenense binnenstad. Ze raakt de laatste tijd meer dan eens ontroerd door haar zoontjes: ,,Dan komt mijn zoon Daniël van 3 jaar als ik hem even roep naar mij toe rennen en dan zegt hij heel lief: mama, ik blijf bij je hoor. Geweldig, hoe lang zal hij dat nog blijven zeggen haha.'' Maar Tanja Freeke geniet net zoveel van haar 3 maanden jonge zoontje Jonathan: ,,Hij kijkt met zijn grote ogen zo heerlijk onbevangen de wereld in. Zo positief en nieuwsgierig, ja daar word ik echt door ontroerd. Ik weet heel goed dat ik van deze tijd echt moet genieten, ik beschouw het als een groot feest om te zien hoe het met de jongetjes gaat.’’

De Vallei