Volledig scherm
Jennie en Freddie Soldaat met hun kleinkinderen Naomi en Thijs. © Herman Stöver

Met de familie op stap

ValleivolkFreddie Soldaat is gelukkig met zijn vrouw Jennie, meldt hij. Maar nu staat hij een beetje verloren op de zomermarkt in Lunteren. 

Echtgenote en kleinkinderen Naomi en Thijs zijn even weggelopen en snuffelen wat rond bij een van de ongeveer honderd kramen in de gezellig drukke Dorpsstraat. ,,Wij komen uit Borculo, maar zijn vandaag een dagje op bezoek bij onze dochter die in Ede woont’’, zegt Soldaat. ,,Dit is de eerste keer dat we op deze zomermarkt komen.’’ 

Oud-Lunterse Dag

Hij vertelt dat de familie ook wel eens op de Oud-Lunterse Dag is geweest. ,,Daar waren veel oude trekkers. Dat vond ik erg interessant. Zo’n dagje met elkaar op stap vind ik sowieso leuk.’’ De familie is bijna compleet. ,,Alleen papa is er vandaag niet bij’’, roept kleinzoon Thijs. 

Valleivolk (808)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei