Volledig scherm
John Baardman en kleindochter Laura. © Herman Stöver

Nog ouder dan opa nu is

ValleivolkJohn Baardman uit Rhenen staat te kijken bij het Wageningse schoolvoetbaltoernooi waar zijn kleindochter Laura aan meedoet. 

,,Dit is echt een plek waar ik wil zijn. Een mooi sportpark, de Zoom. Er staan hier veel blije mensen om mij heen, dat zie ik graag. Blijheid om mij heen gebeurt mij echt heel vaak gelukkig, ook als ik gewoon  in de stad loop. Ik denk wel eens; als jezelf blijheid uitstraalt dan krijg je dat meestal ook terug.’’ 

Baardman geniet van zijn pensioen: ,,Ik ga vaak naar sport kijken bij mijn familie. Zowel bij voetbal VVA in Achterberg als het volleybal van VCV in Veenendaal. En nu dus hier bij mijn kleindochter.’’ Waar hoopt Laura op? ,,Ik wil graag heel oud worden, nog veel ouder dan mijn opa nu is.”

Valleivolk (765)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei