Volledig scherm
John en Nellie Riksen. © Herman Stöver

Nooit spijt van Ede

VALLEIVOLKJohn en Nellie Riksen kwamen in 1976 vanuit Rotterdam en Schoonhoven wonen in Ede. ,,Nooit spijt van gehad’’, zegt John Riksen. 

,,Het is hier heerlijk wonen, de natuur is dichtbij en je hebt toch alle voorzieningen bij de hand’’, gaat hij verder. Nellie Riksen heeft zich wel eens paar jaar zorgen gemaakt om het winkelcentrum: ,,We wonen hier en dan zie je dat het minder gaat. Maar ik geloof nu toch dat het weer een beetje de goede kant op gaat. En eindelijk wordt ook het Marktplein eens aantrekkelijker gemaakt. Dat was hoog nodig, maar het wordt mooi.’’ 

Wonen in hartje Ede maakt gelukkig zegt het echtpaar: ,,Al moeten we om de zoveel tijd altijd weer even terug naar Rotterdam. Wat is onze oude stad mooi geworden.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 649.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei