Volledig scherm
Cor Heere. © Herman Stöver

Ouderen gelukkig maken

ValleivolkCor Heere zou deze Vlegeldag helemaal niet in Bennekom zijn, toch staat hij er met zijn scootmobiel en kijkt naar het volk dat passeert. 

,,Ik organiseer reisjes voor senioren. Vandaag zouden we naar de Beekse Bergen gaan, maar dat is afgelast. Het is te warm. Je kan met 80- en 90-jarigen natuurlijk geen enkel risico nemen’’, vertelt de Edenaar die zelf altijd het busje bestuurt naar de plaats van bestemming. ,,Ik ben zelf gepensioneerd buschauffeur.’’ 

,,Het maakt mij gelukkig als ik andere mensen gelukkig kan maken. We komen overal. Woensdag gaan we naar Soldaat van Oranje, de week erna naar de Zaanse Schans en daarna halen we de Beekse Bergen in. Ik hoop dat ik dit nog lang kan doen. Ik ben nu 73 jaar, dus een jaar of zeven moet nog kunnen.’’

Valleivolk (819)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei