Volledig scherm
Bart Kwetters © Herman Stöver

Pijnlijk vrijgezellenfeest in Veenendaal

VALLEIVOLKVEENENDAAL - Veenendaler Bart Kwetters zit, met zijn krukken naast zich, even uit te rusten langs de Brouwersgracht. Een van zijn enkels is stevig ingetaped. 

Quote

Het ging even mis met de quad-mo­tor

Bart Kwetters

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 641.

,,Ach ja, een ongelukje tijdens een vrijgezellenfeest vorige week. Nee, het was niet mijn eigen vrijgezellenfeestje gelukkig. We hebben een heel leuk ritje gemaakt met quad-motoren en daar ging het even mis en kwam mijn enkel klem te zitten. Lastig, maar ik kan gelukkig gewoon werken.'' Het feestje werd er ook niet door verpest: ,,Ik word ronduit gelukkig van heel veel gezelligheid om mij heen. En ondanks dat gedoe eventjes met mijn enkel nu; de gezelligheid blijf ik opzoeken hoor. Die krukken houden mij niet tegen hoor, ik blijf mijn vrienden opzoeken.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei