Volledig scherm
Stefanie Valkenburg met haar zoons Senn en Milan op Bellestein in Ede © Herman Stöver

Stefanie is gelukkig met haar twee jongens

ValleivolkEDE Stefanie Valkenburg wandelt gezellig met haar zoontjes Senn en Milan door winkelcentrum Bellestein in Ede. De jongens zitten, met veel plezier, in een winkelwagentje en willen best geduldig poseren voor de fotograaf. 

Stefanie Valkenburg is een gelukkig mens, zegt ze: ,,En dat komt vooral door deze twee jongens natuurlijk. En dat wat allemaal gezond zijn, het klinkt heel basaal maar dat zijn toch de dingen die heel zwaar tellen. Voor alles gaat toch het geluk van mijn kinderen.’’ Ze woont met plezier in Ede: ,,Lekker met familie in de buurt, een mooie omgeving met bossen en hei. Dit is gewoon een mooie plek om je kinderen te laten opgroeien. En het is ook een mooie plek om zelf te leven, dat spreekt voor zich.’’

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 784.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

    Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

    ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei