Volledig scherm
Laurens de Heer. © Herman Stöver

Twee dagen werkloos

ValleivolkLaurens de Heer rookt even een sigaretje op station Ede-Wageningen. ,,Even lekker zitten op een bankje, er zijn weinig dingen waar ik zo van kan genieten als van mooi weer. Wat dat betreft heb ik natuurlijk een fijne zomer gehad, maar ja, in deze zomer heb ik ook veel gewerkt. Juist op die heel mooie dagen natuurlijk.''

De Heer heeft net een sollicitatiegesprek achter de rug: ,,Ik ben sinds twee dagen werkloos. Nog maar even afwachten wat dat op gaat leveren."

,,Ik zoek werk in de logistieke sector, ik ben in het bezit van allerlei heftruckcertificaten dus heb er wel vertrouwen in dat ik zo weer aan de slag ben."

,,Ze zeggen allemaal dat er werk genoeg is. Nou, ik zoek werk dus dat komt vast wel goed.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 676.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei