Volledig scherm
Tutku Yuksel © Herman Stöver

Twinkeling in de ogen bij mensen in Wageningen

VALLEIVOLKWAGENINGEN - De Wageningse Tutku Yuksel, bij velen bekend van de huiskamer van de stad Thuis, weet wel waar zij gelukkig van wordt. 

Zegt ze terwijl ze lekker op een terrasje langs de Wageningse Hoogstraat zit: ,,Ik word heel gelukkig als ik de twinkeling in de ogen zie bij mensen die gelukkig worden van wat ze doen.'' Ze komt, en daar is ze blij om, in Wageningen nogal wat mensen tegen die die twinkeling hebben: ,, Dat komt vaak door de passie die mensen drijft, met wat ze ook doen. Muziek maken, zorg verlenen, het maakt niet uit. Daar word ik blij van.'' 

En een persoonlijk geluksmomentje? ,,Ha, nou je ziet het staan. Een lekkere frisse icecoffee op een warme dag als vandaag, dat mag je best een geluksmoment noemen ja.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 635.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei