Volledig scherm
Sanne van de Visch (links) en Erica van Hunen © Herman Stöver

Yoga en bootcamp in Ede en Lunteren

VALLEIVOLKEDE - Samen van de zon een een gezonde lunch genieten op een Edes terras. Sanne van de Visch en Erica van Hunen zijn collega's bij de gemeente Ede ('daar worden we ook gelukkig van hoor', zeggen ze lachend) maar buiten hun prettige werk daar doen ze er van alles aan om gezond te blijven.

De Ederveense Erica van Hunen doet aan bootcamp, intensieve fitness in de buitenlucht op de Goudsberg in Lunteren: ,,We lopen daar ook de trappen op in de zandafgraving. Valt niet altijd mee, maar als je boven bent voel je je heel gelukkig.'' De Edese Sanne van de Visch zoekt het ook in hoger sferen, maar niet op de Goudsberg: ,,Ik doe aan yoga, mijn manier om nog meer geluk te vinden. Maar zon op een terras helpt ook.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 651.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei