Korte lontjes achter het stuur: ‘Hij stapt uit, komt recht op mij af en slaat mij bewusteloos’

Drie verhalen van slachtoffersOngeluk en agressie in het verkeer zitten in een klein hoekje. Het kan je zomaar overkomen. De zinloze dood van Wijchenaar Sebastiaan (42), exact twee weken geleden, maakt veel los. Ook bij drie mensen uit dezelfde gemeente. Zij kregen de afgelopen weken óók te maken met agressie in het verkeer. Zo ernstig als bij Sebastiaan liep het gelukkig niet af, impact had het wel. Daarom willen ze hun verhalen delen. Drie verhalen over korte lontjes achter het stuur.

17 reacties

 • Bertje Audi

  2 weken geleden
  Het helpt ook niet dat er geen klpd meer op de snelweg rijdt. Fijn dat je een boete krijgt bij 4kmpu te hard maar de bumperklevers en vluchtstrookrijders komen weg doordat er geen politie wagen meer op de snelweg te vinden is.
 • Wilfred Geen_nee

  1 maand geleden
  Dit soort rijgedrag vindt je ook terug vanaf de energieweg tm de Prins Mauritssingel. Verkeer rijdt er onbeschoft hard en rijdt overal door rood.Vooral de vrachtwagens vh werkverkeer razen er doorheen.Handhaven!
 • Johann utBroamt

  1 maand geleden
  politie hoezo politie. op de politie is dusdanig bezuinigd, dat er gewoon geen mankracht genoeg is om e.e.a. te handhaven. 
 • Pieter

  1 maand geleden
  De politie handhaaft op de verkeerde plaatsen. Op de snelweg waar het lekker makkelijk flitsen is. Kassa!
 • Pieter

  1 maand geleden
  We zijn diep aan het zinken in dit land. Dit is geen slechte mentaliteit meer maar misdaad. Korte metten mee maken. Dit soort volk moet van de straat. Er moet veel celruimte bij komen. Anders heeft over een paar jaar iedereen hier ook een wapen op zak, zoals in de States. Triest. 
 1. Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlijke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!
  oproep

  Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlij­ke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!

  Binnenkort publiceert De Gelderlander een overzicht van de gevaarlijkste wegen en kruisingen in het Land van Maas en Waal. We willen graag in contact komen met mensen die op één van die plekken betrokken zijn geweest bij een ongeval. We willen graag jouw verhaal horen en willen de meest aangrijpende, vreemde of tot de verbeelding sprekende verhalen publiceren op de site van De Gelderlander en in de krant.
 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

Maas en Waal