Duizenden Wijchenaren bewezen Sebastiaan hun laatste eer tijdens de stille tocht ter nagedachtenis aan de Wijchenaar, die werd doodgereden door een pakketbezorger.
Volledig scherm
PREMIUM
Duizenden Wijchenaren bewezen Sebastiaan hun laatste eer tijdens de stille tocht ter nagedachtenis aan de Wijchenaar, die werd doodgereden door een pakketbezorger. © ANP Piroschka van de Wouw

Pakketbezorger die Wijchenaar Sebastiaan doodreed voor de rechter: wordt er meer duidelijk over toedracht?

WIJCHEN - De pakketbezorger die Wijchenaar Sebastiaan Theloosen zou hebben doodgereden, staat maandag in Utrecht voor de rechter. De dood van Theloosen en de toedracht van het incident zorgden voor een schok in het dorp.

6 reacties

 • patrick wijgman

  3 maanden geleden
  …dat achterlijke harde rijden van pakketbezorgers in het algemeen zou veel harder aangepakt moeten worden, ze rijden bij bij ook als gekken door de smalle straatjes.
 • Nelly Mangieri

  3 maanden geleden
  Lange straf. Sommige van die bezorgers rijden idd als debielen door de straten hoor. Ik erger mij ook aan dat rij gedrag, maar het lijkt of je vandaag de dag niets meer mag/ kan zeggen.
 • Hendrik Jan Willem

  3 maanden geleden
  Tarik is zielig en zelf slachtoffer let maar op
 • Robin Mulder

  3 maanden geleden
  Wat moet er nog meer duidelijk worden?
 • Van Wessel

  3 maanden geleden
  Zijn spijt is onbetekend en zal de pijn nooit weg kunnen nemen bij de familie die voor het leven zijn beschadigd. Deze man mag nooit meer terugkeren in onze samenleving. Bescherm ons alstublieft tegen deze opgeleide projectielen!

Maas en Waal