Duizenden Wijchenaren bewezen Sebastiaan hun laatste eer tijdens de stille tocht ter nagedachtenis aan de Wijchenaar, die werd doodgereden door een pakketbezorger.
Volledig scherm
PREMIUM
Duizenden Wijchenaren bewezen Sebastiaan hun laatste eer tijdens de stille tocht ter nagedachtenis aan de Wijchenaar, die werd doodgereden door een pakketbezorger. © ANP Piroschka van de Wouw

Pakketbezorger die Wijchenaar Sebastiaan doodreed voor de rechter: wordt er meer duidelijk over toedracht?

WIJCHEN - De pakketbezorger die Wijchenaar Sebastiaan Theloosen zou hebben doodgereden, staat maandag in Utrecht voor de rechter. De dood van Theloosen en de toedracht van het incident zorgden voor een schok in het dorp.

7 reacties

 • patrick wijgman

  5 dagen geleden
  …dat achterlijke harde rijden van pakketbezorgers in het algemeen zou veel harder aangepakt moeten worden, ze rijden bij bij ook als gekken door de smalle straatjes.
 • Nelly Mangieri

  5 dagen geleden
  Lange straf. Sommige van die bezorgers rijden idd als debielen door de straten hoor. Ik erger mij ook aan dat rij gedrag, maar het lijkt of je vandaag de dag niets meer mag/ kan zeggen.
 • Hendrik Jan Willem

  6 dagen geleden
  Tarik is zielig en zelf slachtoffer let maar op
 • Robin Mulder

  6 dagen geleden
  Wat moet er nog meer duidelijk worden?
 • G.J. Guilik

  6 dagen geleden
  Krijgt een slappe straf, let op mijn woorden. Hij betuigd spijt. Als je zoiets zegt dan gaat de “ rechter” daar gelijk in mee. Ik zou er versteld van staan als hij levenslang krijgt. Zou geweldig zijn maar dat gaat vast niet gebeuren.

Maas en Waal