Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Achterhoekse politici zetten sociale media in en doen alles voor de 'vind ik leuk'

DOETINCHEM - Naast debatteren en flyeren zijn politici verplicht zich in verkiezingstijd te roeren op Facebook, Twitter en niet te vergeten Instagram. ,,Met alleen een website en af en toe iets in het huis-aan-huisblad red je het niet meer.'' 

Het is gedaan met de winterslaap. De fanatieke strijd onder politieke partijen op social media is losgebarsten. De verkiezingen anno 2018 worden weliswaar niet online gewonnen, maar je kunt er wel zielen winnen. Daar zijn de partijen in Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Doetinchem, Bronckhorst, Montferland en Doesburg zich allemaal van bewust. Alle partijen hebben een account op Facebook en/of op Twitter. Maar waar social media bij de ene al in de partijgenen zit, voelt het voor de ander als een verplichting. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek