Kijk hier het verkiezingsdebat van De Gelderlander in Oude IJsselstreek terug!

videoULFT - De lijsttrekkers van de zes politieke partijen in Oude IJsselstreek gaan morgenavond (donderdag) in discussie  in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Het verkiezingsdebat is georganiseerd door De Gelderlander, in samenwerking met de gemeente Oude IJsselstreek.

Lijsttrekkers Bert Kuster (Lokaal Belang), Peter van de Wardt (CDA), Suzan Tuit (SP), Ton Menke (PvdA), Hayo Canter Cremers (D66) en Richard de Lange (VVD) discussiëren over de stellingen uit de Kieswijzer van deze krant. Die is samengesteld na een gesprek met inwoners van de gemeente.

De debatten zijn steeds één-op-éen en er zijn zes rondes van tien minuten. Dat betekent dat elke lijsttrekker twee keer aan bod komt. Debatleider is Rick Aalbers, verslaggever bij De Gelderlander.

Volledig scherm
De lijsttrekkers in Oude IJsselstreek, vanaf linksboven met de klok mee: Hayo Canter Cremers (D66), Peter van de Wardt (CDA), Ton Menke (PvdA), Richard de Lange (VVD), Suzan Tuit (SP) en Bert Kuster (Lokaal Belang). © PR/ bewerking DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek