Volledig scherm
De lijsttrekkers van de zes politieke partijen in de gemeente Montferland gaan aankomende donderdag in discussie, tijdens het verkiezingsdebat van De Gelderlander. © DG

Lijsttrekkersdebat van De Gelderlander in Montferland

DIDAM - De lijsttrekkers van de zes politieke partijen in de gemeente Montferland gaan aankomende donderdag in discussie, tijdens het verkiezingsdebat van De Gelderlander. Dat is georganiseerd samen met de gemeente.

Oscar van Leeuwen (CDA), Jan van Halteren (Lokaal Belang Montferland), Ingrid Wolsing (PvdA), Martin Som (VVD), Ruth Mijnen (D66) en Henk Groote (Lijst Groot Montferland) praten onder leiding van redacteuren Miriam Szalata en Erik Meuleman over onderwerpen waar de nieuwe gemeenteraad zich de komende vier jaar over moet buigen.

De lijsttrekkers krijgen ook vragen voorgelegd die zijn ingestuurd door inwoners. Heeft u een prangende vraag, dan kunt u die voor donderdag mailen naar m.szalata@gelderlander.nl.

Het debat is van 19.30 tot 21.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Didam. De toegang is gratis.

Bekijk op deze kaart alle locaties, data en tijden van de verkiezingsdebatten van De Gelderlander.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers