Volledig scherm
Premier Mark Rutte (VVD) poseert in Arnhem tijdens de campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen in 2017. © Erik van 't Hullenaar

Haagse kopstukken voor raadsverkiezingen naar Arnhem

ARNHEM - In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart zijn komend weekend twee landelijke politieke kopstukken in Arnhem. Zondagmiddag (vanaf 13.45 uur) gaat VVD-leider Mark Rutte bij Stan & Co op het Willemsplein in gesprek met Arnhemmers. 

Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren spreekt zaterdagavond samen met hoogleraar Ewald Engelen in het Arnhemse kenniscentrum Rozet over hun boek 'De kanarie in de kolenmijn', over 'de onhoudbaarheid van de huidige politiek en financiële keuzes'. 

De lezing begint zaterdagavond om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is verplicht. Dat kan via partijvoordedieren.nl.

Volledig scherm
Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer. © Guus Schoonewille
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.