Kijken er straks drie of vier wethouders vanuit het gemeentehuis uit over Boxmeer?
Volledig scherm
PREMIUM
Kijken er straks drie of vier wethouders vanuit het gemeentehuis uit over Boxmeer? © Ed van Alem

Deskundige buigt zich over aantal wethouders Boxmeer

BOXMEER - Een onafhankelijke deskundige is aan het onderzoeken of Boxmeer de komende jaren toe kan met drie wethouders of dat er eentje bij moet komen. Daarvoor wordt het coalitieprogramma, dat in concept klaarligt, doorgelicht.  Een onafhankelijke mening is nodig, omdat de partijen CDA, LOF en VDB/LO  er onderling niet uitkomen.

10 reacties

 • Marco

  3 jaar geleden
  Ben benieuwd wat er uit dit onderzoek gaat komen. Geef het in ieder geval een kans als dit het gootste struikelblok is. Ben zeker geen voorstander van meer FTE college, maar als het echt niet anders kan wanneer er drie GOED functionerende wethouders zijn (en dat is natuurlijk heeeel belangrijk) dan kan het besproken worden. Maar als ze het wel af moeten kunnen, geen extea baantjes ten koste van de burgers...
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Als je iets wilt moet je het ook kunnen onderbouwen. Daar heb je vervolgens geen derde voor nodig. Dat is een zwaktebod.
 • TeunUutTunnis

  3 jaar geleden
  Dat zouden ze in Sint Anthonis moeten doen: alle portefeuilles bij de burgemeester weghalen. 
 • Hank Chinaski

  3 jaar geleden
  En wie is die deskundige dan wel? 
 • flabus

  3 jaar geleden
  Evenveel als die vierde wethouder? 
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland