Ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk

CUIJK - Wel of geen controle op de QR-code vanavond bij de politieke bijeenkomst in de schouwburg in Cuijk? Die vraag is een splijtzwam binnen de politiek. Besloten is dat een QR-code, die aangeeft of mensen gevaccineerd zijn, een negatieve Test voor Toegang hebben of de ziekte corona hebben doorgemaakt, niet nodig is. Dat om de bezwaarmakers tegen het gebruik van de code tegemoet te komen.  De horeca blijft daarom gesloten. Pas als die opengaat wordt er op de QR-code gecontroleerd.

19 reacties

 • Marcel Rijkers

  9 uur geleden
  Charles, ze hebben er nog steeds geen actie op ondernomen, dus dat er nog steeds ongevaccineerde, maar dus ook gevaccineerde op de ic liggen met een tekort aan selenium en zink is inderdaad een feit! Maar ik lig niet op de ic, dus het blijkt zeker wel te helpen, en nog beter dan een vaccinatie gezien het feit dat 20% wel gevaccineerd is…
 • Charles de Wit

  2 dagen geleden
  Rijkers 80% van de gevallen op de IC zijn niet gevaccineerd. Dus een vaccinatie werkt nog altijd beter een boterham met leverkaas.
 • Marcel Rijkers

  5 dagen geleden
  Als ze nu vlees en vis serveren dan kun je de gevolgen voor de zorg minimaliseren, dan heb je alle andere flauwekul niet meer nodig!! Uit recent onderzoek blijkt dat meer dan 70 % van de ernstige Corona patiënten een veel te laag gehalte aan selenium en zink hebben, dus eet vlees en vis en de kans op ernstige klachten is minimaal!!
 • Willem van de Rijdt

  5 dagen geleden
  "Er liggen voor het Land van Cuijk echt grotere uitdagingen op ons te wachten", aldus mevr. De Bruin van het CDA. Waarom hebt u daar dan niet eerder iets aan gedaan de afgelopen jaren? Niets gezien van "Bestuurlijke vernieuwing" of "Kernendemocratie". Vooral die vernieuwing daar waren, en zijn, we hard aan toe maar veranderen zal er straks helemaal niets!
 • Charles de Wit

  6 dagen geleden
  Zomers Is er ook negatief besmet dan? Sowieso, heb je het Engelse rapport gemist waar ze hun aanpak met kudde-immuniteit helemaal afserveerden, of hun Engelse variant vergeten? En het gaat beter in de door jou genoemde landen NA de vaccinaties. Er zijn trouwens mensen die meermaals corona gehad hebben, dus hoe goed werkt je 'natuurlijke' immuniteit. Of vraag het aan de nabestaanden hoe goed dat werkt... Vaccinaties zorgen dat je minder besmettelijk bent als je besmet raakt. Wel opletten.

Maasland