Maart 2018: Liberaal LVC is de grote winnaar van de raadsverkiezingen in Cuijk. Vooraan met oranje sjaal lijsttrekker Liesbeth van Heeswijk. Ook voor de verkiezingen in november voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk trekt de docent uit Haps de kar voor Liberaal LVC.
Volledig scherm
PREMIUM
Maart 2018: Liberaal LVC is de grote winnaar van de raadsverkiezingen in Cuijk. Vooraan met oranje sjaal lijsttrekker Liesbeth van Heeswijk. Ook voor de verkiezingen in november voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk trekt de docent uit Haps de kar voor Liberaal LVC. © Ed van Alem

Ervaren nieuwkomers Hermanussen en Oudenhoven in top-5 bij Liberaal LVC

CUIJK - Johan Hermanussen uit Maashees en Marc Oudenhoven uit Vierlingsbeek, die al jarenlang in de gemeenteraad van Boxmeer zitten, staan hoog op de kandidatenlijst van Liberaal LVC voor de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november.

1 reactie

 • Willem van de Rijdt

  2 weken geleden
  Toch nog verder gezakt mijnheer Van Acquoij.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Maasland