Mariëlle van Zuilen, met op de achtergrond de kerk van Linden: ,,Laten we straks onderling bezoekjes organiseren, waarbij telkens één plaats de mogelijkheid krijgt om zich te laten zien aan de andere Land van Cuijkse inwoners.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Mariëlle van Zuilen, met op de achtergrond de kerk van Linden: ,,Laten we straks onderling bezoekjes organiseren, waarbij telkens één plaats de mogelijkheid krijgt om zich te laten zien aan de andere Land van Cuijkse inwoners.’’ © Ed van Alem

Mariëlle van Zuilen (D66) wandelt door alle 33 kernen van Land van Cuijk: ‘We moeten zorgen voor betaalbare woningen’

LINDEN - Ze wandelt deze zomer door alle 32 dorpen en dat ene stadje van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, die op 1 januari ontstaat. Deze week sluit Mariëlle van Zuilen (55) uit Linden haar kennismakingstocht door de regio af met bezoekjes aan Wanroij, Beugen en haar eigen Linden. 

5 reacties

 • Dhr Loet

  1 week geleden
  Je kan lopen tot je een ons weegt maar D666 zal nooit mijn partij worden.
 • Mari van der Linden

  2 weken geleden
  Ik hoop dat de lijst van D'66 voor de nieuwe gemeente meer divers is dan de landelijke lijst bij de verkiezingen in maart van dit jaar. De eerste 24 leden op de landelijke lijst waren alleen maar academici en hbo'ers. Van die 24 kwam 75 % uit Zuid Holland en 25 % uit Noord Holland. De rest telde nagenoeg niet mee. Vergelijk je dat met de andere partijen ( PVDA, VVD, SP, Groenlinks) , dan zie je dat daar veel betere spreiding is. Zie voor de link: https://www.parlement.com/id/vlfkld
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  @T. Janssen, je hebt gelijk... door de instroom van migranten (arbeidsmigranten en vluchtelingen) stijgt het aantal inwoners en woningzoekenden. We zitten nu op 17,5 miljoen, over 5 jaar hebben we 18 miljoen inwoners. Mensen worden boos en wanhopig - ze zien overal nieuwe windmolens en zonneweiden, maar woningen, ho maar.
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Betaalbare woningen... Marielle weet net zo goed als wij dat dit moeilijk is. Ze worden alsmaar duurder, de woningnood wordt niet minder maar meer. D66 weet dit ook.
 • T. Janssen

  3 weken geleden
  Gek dat er voor industrie en grote distributiecentra wel ruimte zat is. Het hoeft niet voor de werkgelegenheid want dat is er zat gezien de witte kentekenplaten hetgeen weer voor huisvestingsproblemen zorgt. Zou het weer met geld te maken hebben.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maasland