Volledig scherm
Gerard Stoffels. © Ed van Alem

Nieuwe coalitie Liberaal LVC, ABC en CDA met drie wethouders in Cuijk

CUIJK - De nieuwe coalitie voor de gemeente Cuijk is gevormd. Drie partijen Liberaal LVC, Algemeen Belang Cuijk en het CDA gaan samen de regering vormen voor de komende vier jaar. 

De partijprogramma's van de drie partijen zijn de basis voor een nieuw programma dat onder de titel Samen bouwen aan een duurzame toekomst de richtlijn is. Volgens de partijen is niet een dichtgetimmerd coalitieakkoord samengesteld, maar is bewust gekozen voor een programma dat nog kan worden bijgesteld. Voortschrijdend inzicht maar ook inbreng van andere partijen kan daarop van invloed zijn. 

Volledig scherm
Joost Hendriks. © Ed van Alem

Drie wethouders

De gemeenteraad van Cuijk bespreekt het coalitieprogramma op maandag 7 mei. Tijdens deze vergadering worden de drie beoogde wethouders geïnstalleerd: Maarten Jilisen (namens Liberaal LVC), Gerard Stoffels (ABC) en Joost Hendriks (CDA). Als dat gebeurd is kunnen drie nieuwe raadsleden worden geïnstalleerd:  Annoesjka Wintjes (namens Liberaal LVC), Jeanne Arts (ABC) en Marcel Thijssen (CDA).

Volledig scherm
Maarten Jilisen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland