Nanda van Doremalen wil meer ruimte voor initiatieven van inwoners

videoBUREN - ,,Wil je meer ruimte voor initiatieven van inwoners? Stem dan op de VVD’’, begint Nanda van Doremalen haar betoog. Ze komt als nieuwkomer alleen in de raad als haar partij het goed doet tijdens de verkiezingen. 

Ze staat als vijfde op de lijst en wil als politicus haar steentje bijdragen bij grote veranderingen die op de gemeente afkomen.

,,Het initiatief van inwoners moet centraal staan in Buren. Bijvoorbeeld bij de nieuwe omgevingswet. Die klinkt heel saai maar bestaat slechts voor twintig procent uit regels. Tachtig procent gaat over gedrag. Die wet vraagt om een mentaliteitsverandering. De gemeente krijgt een nieuwe leiderschapsrol en moet de samenwerking versterken en de communicatie verbeteren. De kennis die ik daarover heb als ondernemer wil ik als raadslid benutten.’’

Volledig scherm
Nanda van Doremalen op het stemkistje. © William Hoogteyling

Het stemkistje
De Gelderlander portretteert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart dagelijks kandidaten voor de gemeenteraden in Rivierenland. Ze beklimmen het speciale Gelderlander-stemkistje en declameren waarom u op ze moet stemmen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland