Volledig scherm
Mimi Günther van Gemeentebelangen in Neder-Betuwe op het stemkistje. © Foto Raphael Drent

Stemkistje en debatten bij de Gelderlander

TIEL - Debatten tussen alle fractievoorzitters, kieswijzers en natuurlijk het laatste nieuws. De Gelderlander zet vol in op de gemeenteraadsverkiezingen. Met als bijzonder extraatje: het stemkistje. 

De komende weken mogen politici van allerlei verschillende partijen in Buren, Culemborg, Tiel en Neder-Betuwe plaatsnemen op de Gelderlander-stemkist. Ze mogen het passerende publiek vertellen wat zij  belangrijk vinden en vertellen op film en in de krant over hun missie in de politiek.  U leest en ziet het de komende weken terug in de krant en op de site.

Stemwijzer

Op 24 februari gaat daarnaast de Gelderlander-stemwijzer online voor de vier gemeenten. Via de website van de Gelderlander kunt u zelf uitzoeken welke partij het beste bij u past. 

Debatten

Bent u er dan nog niet uit? Geen nood. In drie gemeenten organiseert de Gelderlander een verkiezingsdebat. In Culemborg is er helaas geen debat. De data zijn:  

Buren: 7 maart, 19.30 gemeentehuis Maurik. 

Neder-Betuwe: 15 maart 20.00 uur  Gemeentehuis Kesteren.  

Tiel: 19 maart 19.30 uur, Regionaal Archief Rivierenland

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland