Volledig scherm
Mimi Günther van Gemeentebelangen in Neder-Betuwe op het stemkistje. © Foto Raphael Drent

Stemkistje en debatten bij de Gelderlander

TIEL - Debatten tussen alle fractievoorzitters, kieswijzers en natuurlijk het laatste nieuws. De Gelderlander zet vol in op de gemeenteraadsverkiezingen. Met als bijzonder extraatje: het stemkistje. 

De komende weken mogen politici van allerlei verschillende partijen in Buren, Culemborg, Tiel en Neder-Betuwe plaatsnemen op de Gelderlander-stemkist. Ze mogen het passerende publiek vertellen wat zij  belangrijk vinden en vertellen op film en in de krant over hun missie in de politiek.  U leest en ziet het de komende weken terug in de krant en op de site.

Stemwijzer

Op 24 februari gaat daarnaast de Gelderlander-stemwijzer online voor de vier gemeenten. Via de website van de Gelderlander kunt u zelf uitzoeken welke partij het beste bij u past. 

Debatten

Bent u er dan nog niet uit? Geen nood. In drie gemeenten organiseert de Gelderlander een verkiezingsdebat. In Culemborg is er helaas geen debat. De data zijn:  

Buren: 7 maart, 19.30 gemeentehuis Maurik. 

Neder-Betuwe: 15 maart 20.00 uur  Gemeentehuis Kesteren.  

Tiel: 19 maart 19.30 uur, Regionaal Archief Rivierenland

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Rivierenland