Knooppunt De Liemers
Volledig scherm
PREMIUM
Knooppunt De Liemers © Rijkswaterstaat

Laatste panden voor aanleg A15 gaan plat: kerkuil en steenmarter hielden sloop tegen

DUIVEN/ZEVENAAR Nog vier panden moeten plat voor de A15. Om de aanleg van de snelweg tussen knooppunt Ressen bij Bemmel en de A12 bij Duiven mogelijk te maken, wordt deze week begonnen met de sloop van de laatste panden.

18 reacties

 • Johann utBroamt

  1 jaar geleden
  goed ik zou de kaarten anno 1969 eens vergelijken met deze nieuwe situatie dan kun je zien, dat jij meebetaald aan de nieuwe rondweg voor Arnhem. nou van mij mag je.
 • Johann utBroamt

  1 jaar geleden
  en toen zag men de logica er wel van in om de A15 rechtstreeks te verbinden met de A18. nu creëren ze gewoon de volgende verkeershindernis waarbij het voor de mensen weer een flink stuk omrijden is. de daarop volgende verbetering al dan weer 51jaar duren voordat de dan levenden er achter komen, dat dat plan uit 1969 nog zo gek niet was.
 • Waterrat

  1 jaar geleden
  40 jaar?? In het eerste 'Het beste boek van de weg' uit 1969 stond die weg al ingetekend als zijnde 'ontworpen hoofdweg'.... Overigens samen met de huidige A15 tussen Tiel en Ressen, alsmede met de huidige A18 tussen Oud-Dijk en Varsseveld. 
 • Janzondernaam

  1 jaar geleden
  Anton tankt elke week voor 25 euro dus het kost hem niets extra
 • Janzondernaam

  1 jaar geleden
  Duurt pas 40 jaar, geduld is een schone zaak.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers