Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Rijkswaterstaat

Nederland is het land van de rekenmodellen, ook bij de verlenging van de A15

columnNaar buiten toe deden ze alsof er niets aan de hand was. Die verlengde A15 zou er komen, natúúrlijk, niets aan het handje, gewoon doorlopen mensen. Ze hadden allemaal dezelfde cursus ‘rust uitstralen in tijden van onrust’ gevolgd. 

2 reacties

 • Dion

  2 jaar geleden
  In Nederland zijn we totaal doorgedraaid, het gaat echt nergens meer over en het is tijd om op de reset knop te drukken.We doen net als de wereld om ons heen draait en het milieu ophoudt buiten onze enorm lange grens. Ondertussen laten we ALLES in China produceren want daar zijn geen regeltjes en ach ja die chinezen mogen best hun land totaal vergiftigen, kan ons het schelen, niet? Is zo ver van ons bed....We sturen zelfs ons 'gerecyclede' plastic erheen om er begraven te worden en dan zijn we zo trots dat we het 'gerecycled' hebben dat we gelijk weer het wijsvingertje kunnen heffen.. 
 • Batistuta

  2 jaar geleden
  Dat is een normale reactie op de overvloedige (of overbloedige) regelgeving. Mensen maar zeker ministers en ondernemers gaan uitwegen zoeken. De geest die jij bedoelt is al lang uit de fles. Er wordt maar aanbesteed en aanbesteed zonder dat iemand naar de (geest van die) regels handelt. Vooraf is bekend aan wie het (ongeveer) gegund moet worden en daarvoor worden de spelregels opgesteld. Eerlijk, ja natuurlijk want het werk moet wel door een gerenommeerde en bekende partij uitgevoerd worden. In de taxiwereld hadden ze dat niet zo begrepen en die vallen bij bosjes om.
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok

Columns