Jorn Verwoerd (rechts) bij de proefboringen in Angeren. Daar is een brug over het Pannerdenschkanaal voorzien voor het doortrekken van de A15.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorn Verwoerd (rechts) bij de proefboringen in Angeren. Daar is een brug over het Pannerdenschkanaal voorzien voor het doortrekken van de A15. © Gerard Burgers

Tweeduizend heipalen de grond in: proefboringen voor doortrekken A15 van Bemmel naar Zevenaar begonnen

ANGEREN - Voor de bouw van een brug over het Pannerdensch Kanaal moeten tweeduizend heipalen de grond in. Woensdag is in Angeren begonnen met proefboringen om uit te zoeken welke soort paal per heilocatie het meest geschikt is.

11 reacties

 • Hendrikus

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat de gemeente Nijmegen de extra versnelde rijksbouwverplichting heeft gekoppeld aan de snelle totstandkoming van de doorgetrokken A15. Ik neem aan van wel. Goed besturen is een slimme professie.
 • bartmo

  6 maanden geleden
  Nee hoor, hij bedoelt de Pleyroute.
 • Johann utBroamt

  6 maanden geleden
  goed plan. dat relaxen doe ik al door het zien van die leuke duimpjes van al die malloten, die alleen maar een neerbuigende duim laten zien en geen mening durven te ventileren.
 • Johann utBroamt

  6 maanden geleden
  go zeker nog nooit gehoord van het Broamtsegat en Pallestra. leuk resort waar het goed toeven is. nooit van gehoord zeker.
 • Johann utBroamt

  6 maanden geleden
  feitenchecker kent de geschiedenis niet wat er vooraf is gegaan aan de grootste blunder allertijden dat de huidige bestuurders hebben gemaakt.
 1. Het is erop of eronder voor de verlengde A15: hier vind je alle antwoorden over de nieuwe snelweg die er wel/niet* komt
  Play
  PREMIUM
  video

  Het is erop of eronder voor de verlengde A15: hier vind je alle antwoorden over de nieuwe snelweg die er wel/niet* komt

  Al jaren wordt gesproken over het doortrekken van de A15 van knooppunt Ressen naar de A12 tussen Duiven en Zevenaar. Volgende week behandelt de Raad van State in vier dagen 52 bezwaren tegen de bouw van het stuk snelweg. Het is het belangrijkste verkeersproject van Gelderland. Komt het er wel of niet? Wij nemen je alvast bij de hand met de 15 allerbelangrijkste vragen en antwoorden in dit ingewikkelde dossier.
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Betuwe