Een lege Hoofdstraat - de belangrijkste winkelstraat van Veenendaal - tijdens de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lege Hoofdstraat - de belangrijkste winkelstraat van Veenendaal - tijdens de lockdown. © Herman Stöver

Aantal ondernemers in de schulden neemt toe: ‘De deuren weer openen, kan alleen al emotioneel veel pijn verzachten’

ARNHEM - Het opengaan van winkels en horeca kan alleen al op emotioneel gebied veel pijn bij ondernemers verzachten. Dat zegt Hans Klein Swormink, programmamanager Zwaar Weer van de Kamer van Koophandel. ,,Het kan ze net dat beetje drive geven om door te gaan met ondernemen.”

6 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  3 dagen geleden
  Frank Jansen,we nemen maar aan dat u het beter kunt. Ik denk dat u zich zelf in de maling neemt.
 • Bennie Hill

  3 dagen geleden
  Geloofwaardigheid is tot het nul punt gedaald.
 • Gerrit Louter

  3 dagen geleden
  Ieder jaar worden er wel mensen ziek door de ,,gewone,, jaarlijkse griep , en ook overlijden er mensen aan , echter deze mensen worden nu opeens allemaal op het conto van de Covid en Omicron gezet...! we worden gewoon belazerd....ze zijn daar in Den Haag alleen maar goed in paniek zaaien.....! en intussen hele bedrijven de afgrond in duwen...want waarom kan in de ons omliggende landen wel van alles...? en mogen we hier (bijna) niets...?
 • I Derksen

  3 dagen geleden
  We zijn ontzettend misleid. Gelukkig gaat bij steeds meer mensen de ratio een rol spelen. Helaas zijn er nog velen waarbij de angst de overhand heeft.
 • frank jansen

  3 dagen geleden
  Op basis van een getoonde grafiek van het omt is midden december een lockdown gestart. Volgens die grafiek zouden zonder maatregelen nu 5000 ic bedden bezet zijn . Met de lockdown zouden er nu 1200 ic bedden bezet zijn. In werkelijkheid zijn het er vandaag 322 . Wij worden gewoon in de maling genomen.