Ziekenhuis Rijnstate.
Volledig scherm
PREMIUM
Ziekenhuis Rijnstate. © Gerard Burgers

Ziekenhuis gooit operatiekamers weer open: ‘Wat nu gedaan wordt, is heel verstandig’

ARNHEM - De versoepelingen van de coronamaatregelen zijn verstandig, zegt Wim van Harten, bestuursvoorzitter van het Arnhemse Rijnstateziekenhuis. ,,De ziekenhuisbezetting bij de huidige besmettingscijfers zijn hoopgevend. Maandag gaan bij ons alle operatiekamers weer open, zodat we zoveel mogelijk patiënten weer kunnen helpen”, 

4 reacties

 • Wendy Grenningloh

  2 dagen geleden
  Wilhelmus, dat heeft niks met wappie's zoals jij ze noemt te maken. Er word al tig jaar in de zorg wegbezuinigd. Ik was een die kon vertrekken uit het zkh. Een van de eerste ontslagen ivm bezuinigen. En vele volgden erna. Dat is het probleem. Een c patiënt is niet meer dan elke ander patiënt ook. Doe je onderzoek!
 • johan thijsse

  3 dagen geleden
  Waarom worden de operatiekamers open gegooid en niet gewoon open gedaan.
 • Mattie Veld

  3 dagen geleden
  Inderdaad Wilhelmus, ik heb ook al het nodige wat dat betreft meegemaakt. Ze zitten nu nog te zeuren of het allemaal wel nodig was geweest. Als er mensen op (semi-) acute zorg moeten wachten vind ik het altijd gerechtvaardigd.
 • Wilhelmus Liebrand

  3 dagen geleden
  Ik begrijp sowieso niet waarom alle reguliere hulp opgeschort moet worden omdat Wappies zich niet willen laten inenten. Het uitoefenen van je mensenrechten begint over het algemeen met het eerst vervullen van je plichten. Anders sluit je maar mooi in de rij wachtenden aan. Ben vorige week zelf bijna gesneuveld omdat ik niet direct bij een dokter terecht kon. Nu na 10 dagen antibiotica kom ik weer een beetje op krachten,maar hoeveel onschuldigen zijn al door die Wappies gesneuveld..

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.