Rob Jetten in de Nijmeegse raadzaal in 2010.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Jetten in de Nijmeegse raadzaal in 2010. © Gerard Verschooten

'Nijmegenaar' Jetten zag zichzelf volgend jaar als wethouder, maar is ineens landelijk leider

NIJMEGEN - Hij is geboren in het Brabantse Uden, maar komt op zijn zestiende al veel in Nijmegen om te sporten. Op zijn achttiende verhuist hij als student naar de stad om bestuurskunde te studeren. Al snel roert hij zich op politiek gebied voor D66. Hij hoopte zelf op een rol als wethouder in Nijmegen, maar nu is hij ineens fractievoorzitter van de landelijke partij.

16 reacties

 • Snotneus

  3 jaar geleden
  Het lijkt er wel een kleuterklas daar in Den Haag met al die snotneuzen !!!
 • JosvO

  3 jaar geleden
  Daarom staat er ook ‘Nijmegenaar’, maar misschien is de ironische of schertsende bedoeling  van het gebruik van enkele aanhalingstekens jou niet duidelijk?
 • Pepijn

  3 jaar geleden
  Ga je gang!
 • CD89

  3 jaar geleden
  Wow Mouna, zo te horen ben jij een natuur-talent, wát-een debatvaardigheden. En ook nog cabaretier!
 • Mouna

  3 jaar geleden
  Zijn talent is de naam D66 te veranderen in GLAD66,  dat menneke is zo glad als een paling in een emmer snot  Die is voor geen enkel ander argument vatbaar dan zijn eigen gladde praatjes. Ze mogen wel oppassen dat het geen Dictaat66 gaat worden, maar daar zullen ze ten landen nog wel achter komen welk een carrièrepolitiek hij voert. dus is hij bij D66 precies op de goede plek, het zit er daar vol van dat soort.. Een klein opleving vanwege de nieuwigheid en daarna gaat D66  snel de PvdA achterna. Succes  !!!!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.