Historisch beeld van de Gelderse derby. Dalibor Stevanovic duelleert in april 2011 voor Vitesse met NEC'er John Goossens.
Volledig scherm
PREMIUM
Historisch beeld van de Gelderse derby. Dalibor Stevanovic duelleert in april 2011 voor Vitesse met NEC'er John Goossens. © Frank Renia/Proshots


Dalibor Stevanovic werd ‘gekidnapt’ door Ted van Leeuwen: Hij is de ‘td’ nog altijd dankbaar

NYON - Hij werd ‘gekidnapt’ door Ted van Leeuwen, geslachtofferd door Merab Jordania en kreeg zijn geld niet in Israël. Dalibor Stevanovic kent de absurditeit van de voetbalwereld. De Sloveen waarschuwt Vitesse voor het nietige NS Mura.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Foute oktoberfest en Snollebollekes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffertpark en GelreDome
  PREMIUM
  2

  Foute oktober­fest en Snollebol­le­kes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffert­park en GelreDome

  NIJMEGEN / ARNHEM - Jetzt geht wieder los! Na ruim anderhalf jaar zonder festivals kunnen opgeteld dik 120.000 feestvierders binnenkort weer helemaal uit hun plaat gaan. Op 2 oktober vindt in het Goffertpark in Nijmegen het ‘Foute Oktoberfest’ plaats. Vanaf 8 oktober is het drie avonden en een middag ‘van links naar rechts’ tijdens het ‘Snollebollekes live in concert’ in de Arnhemse GelreDome.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.