Volledig scherm
Henk Fraser. © EPA

Fraser 'pissig' na fout van Serero

Van Vitesse-trainer Henk Fraser had het licht in het stadion van Nice wel wat eerder mogen uitvallen. ,,Want na die onderbreking kwamen wij wat beter in de wedstrijd en zakte Nice juist wat weg'', sprak hij na de afgetekende nederlaag in de Europa League (3-0) op FOX Sports.

Bij een stand van 2-0 viel in het Franse stadion na zeven minuten in de tweede helft de lichtinstallatie uit. Na een oponthoud van ongeveer een kwartier was Vitesse even heel dicht bij een treffer. Een fraaie vrije trap van Thomas Bruns belandde op de binnenkant van de paal. ,,Daar moet je een beetje geluk mee hebben'', erkende Fraser.

De trainer van Vitesse vond dat zijn ploeg het niet eens zo slecht had gedaan in Nice. ,,We zijn niet weggespeeld, maar deze tegenstander was wel een maatje te groot voor ons. Dat is nu eenmaal de realiteit in het Nederlandse voetbal. We weten allemaal waar we momenteel staan in Europa. Ik vind wel dat we deze wedstrijd hebben vergooid met die tweede goal'', doelde hij op de afgestrafte fout van Thulani Serero vlak voor de rust. ,,De eerste goal, dat kan en het derde doelpunt kan ik ook wel billijken, maar nummer twee van Nice, zo vlak voor rust... dat mag niet. Ik ben daar echt pissig om. Het was eigenlik de genadeklap.''

Live Voetbal

home logo FrankrijkFRA
EINDE
4-2
KroatiëKRO
away logo