Dankzij een overwinning op Anderlecht plaatste Vitesse zich op 26 augustus voor de groepsfase van de strijd om de Conference League. Hier wordt de 2-0 gevierd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij een overwinning op Anderlecht plaatste Vitesse zich op 26 augustus voor de groepsfase van de strijd om de Conference League. Hier wordt de 2-0 gevierd. © Pro Shots/Niels Boersema

Supportersvereniging Vitesse wil met een bus vol fans naar Maribor voor uitduel tegen NS Mura

ARNHEM - Het ziet er naar uit dat de spelers van Vitesse volgende week donderdag in het Sloveense Maribor, tijdens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de strijd om de Conference League, worden gesteund door de nodige fans. In totaal zijn 600 kaarten beschikbaar gesteld voor de meereizende Arnhemmers.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.