Vitesse viert de overwinning op Anderlecht en het bereiken van de UEFA Conference League op 26 augustus 2021 in Arnhem, Nederland.
Volledig scherm
Vitesse viert de overwinning op Anderlecht en het bereiken van de UEFA Conference League op 26 augustus 2021 in Arnhem, Nederland. © ANP

Vitesse kan miljoenen verdienen in Conference League

ARNHEM - Vitesse richt alle pijlen op de Europa Cup. De Conference League is van groot sportief en financieel belang voor de Arnhemse club. Er zijn met het avontuur over de grens miljoenen euro’s te verdienen. Met de coronacrisis zijn dat zeer welkome inkomsten voor de eredivisionist.

2 reacties

 • G.J Mekking

  2 dagen geleden
  kunnen ze gaan sparen voor een nieuwe stadion want Vitesse heeft de huur opgezegd niet slim omdat te doen .en als naar de rechter stappen hebben geen poot op te staan .
 • Mark Leenders

  4 dagen geleden
  Wat een slechte poll. Keuze tussen een makkelijke overwinning, nipt gelijkspel of troosteloos ten onder. Doe dan geen poll.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.