Deze Aaltense modeontwerper speelt voor clown op Instagram

VrijdaginterviewAALTEN - Diederik Verbakel spaart zichzelf niet. Op zijn social media is de 42-jarige Aaltenaar in de weer met schmink en tierelantijnen. Een uitlaatklep naast zijn boeiende bestaan als modeontwerper.

Modeontwerper Diederik Verbakel.
Volledig scherm
Modeontwerper Diederik Verbakel. © Diederik Verbakel

Fans van Bassie en Adriaan of Pipo de Clown zouden eens het Instagramaccount van Diederik Verbakel (42) moeten bekijken. Steeds weer verschijnt de modeontwerper in verrassende, clowneske kledij. Kwestie van een uit de hand gelopen hobby.

Ruim drie jaar geleden postte hij zijn eerste art selfie: uit verveling zette hij op vakantie een van een handdoek gevouwen olifant op zijn hoofd. Inmiddels heeft Verbakel honderden foto’s op zijn account. De ene keer heeft hij een krop sla op z’n hoofd, de andere keer draagt hij een masker van stofresten. De art selfies, die al lang door zijn zakenpartner Marieke Holthuis worden gemaakt, leveren zowel likes als een blije Verbakel op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek