Volledig scherm
PREMIUM
René Vielvoije, tijdelijk directeur Boogie Woogie. © Jan Ruland van den Brink

Interim Boogie Woogie is maar wat trots op de jeugd

vrijdaginterviewWINTERSWIJK - Hij denkt niet in problemen, maar in uitdagingen. René Vielvoije (65) is tijdelijk directeur bij Boogie Woogie en heeft een bewogen jaar achter de rug. 

Dacht hij twee jaar geleden lekker in Winterswijk te gaan genieten van zijn pensioen, komt hij als bestuurslid tot over zijn oren in de sores van muziekschool Boogie Woogie te zitten. Forse tekorten op de begroting, een zieke directeur, onrust bij het personeel over de toekomst en moeizame onderhandelingen met de gemeentes Winterswijk, Aalten en Oost Gelre. Samen met Ton Krabbenborg heeft hij zich opgeworpen als interim-directeur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volkstuinders uit Winterswijk schenken hun oogst aan Voedselbank om minima te helpen
    PREMIUM

    Volkstuin­ders uit Winters­wijk schenken hun oogst aan Voedsel­bank om minima te helpen

    WINTERSWIJK - Het zit de tuinders van volkstuinvereniging D’n Goarden uit Winterswijk deze zomer niet echt mee: eerst de droogte, toen de hitte en nu weer die plensbuien. ,,Ik had 250 kroppen sla geplant, maar het is allemaal weg, net als de andijvie”, zegt de 74-jarige hobbytuinder Ben Woordes uit Winterswijk. ,,Beetje jammer voor mij, maar vooral voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Gelukkig hebben we het najaar nog.”

Achterhoek