Volledig scherm
PREMIUM
Carel van Sorgen bij 247TailorSteel © theo kock persfotografie

Oprichter van metaalbedrijf 247TailorSteel met pensioen: ,,Ik heb mijn vrouw beloofd niet weer een bedrijf te beginnen”

VrijdaginterviewOprichter van het trendsettende metaalbedrijf 247TailorSteel Carel van Sorgen is vorige week officieel uitgezwaaid. Hij laat het Varsseveldse bedrijf en, zeker zo belangrijk, het personeel goed verzorgd achter, is zijn overtuiging. Wel houdt hij nog een klein vingertje in de pap.

Van Sorgen bedacht de software voor de internetportal Sophia, waarmee klanten metaalproducten van een enkele stuks tot grote series kunnen bestellen. Ze krijgen direct een offerte. De machines in het bedrijf ontvangen de informatie voor het lasersnijden of buigen van de bestelling, die daarna snel bij de opdrachtgever voor de deur staat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Paardenconcoursen en lessen in hele Achterhoek afgelast door dreiging rhinovirus: ‘Vermijd neus-tot-neuscontact’

    Paardencon­cour­sen en lessen in hele Achterhoek afgelast door dreiging rhinovirus: ‘Vermijd neus-tot-neuscon­tact’

    HENGELO/ DINXPERLO - Paardenconcoursen en lessen met pony’s en paarden zijn in de hele Achterhoek afgelast vanwege de dreiging van het rhinovirus. Zo gaan bij rijvereniging De Gompert in Hengelo de selectiewedstrijden dressuur voor pony’s dit weekend niet door. Bij de Grensruiters in Dinxperlo is er geen enkele les tot en met volgende week zondag, 22 december.

Achterhoek