Volledig scherm
PREMIUM
Carel van Sorgen bij 247TailorSteel © theo kock persfotografie

Oprichter van metaalbedrijf 247TailorSteel met pensioen: ,,Ik heb mijn vrouw beloofd niet weer een bedrijf te beginnen”

VrijdaginterviewOprichter van het trendsettende metaalbedrijf 247TailorSteel Carel van Sorgen is vorige week officieel uitgezwaaid. Hij laat het Varsseveldse bedrijf en, zeker zo belangrijk, het personeel goed verzorgd achter, is zijn overtuiging. Wel houdt hij nog een klein vingertje in de pap.

Van Sorgen bedacht de software voor de internetportal Sophia, waarmee klanten metaalproducten van een enkele stuks tot grote series kunnen bestellen. Ze krijgen direct een offerte. De machines in het bedrijf ontvangen de informatie voor het lasersnijden of buigen van de bestelling, die daarna snel bij de opdrachtgever voor de deur staat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Monument met 104.000 stenen herdenkt  omgekomen joden in Achterhoek

    Monument met 104.000 stenen herdenkt omgekomen joden in Achterhoek

    WINTERSWIJK / GENDRINGEN - In zeven Achterhoekse gemeenten is eind januari het monument Levenslicht van kunstenaar Daan Roosegaarde te zien. Dat bestaat uit een cirkel met daarop honderden stenen die met lichtgevende inkt zijn bestreken. Daardoor lichten ze op in het donker, onder invloed van een uv-lamp. Elke steen staat symbool voor één joodse Achterhoeker, die tijdens de Duitse bezetting tussen 1940 en 1945 is afgevoerd en vermoord.

Achterhoek