Remge Vink.
Volledig scherm
PREMIUM
Remge Vink. © Jan Ruland van den Brink

Sportschooltycoon in crisistijd: ‘Heftig dat we klanten vragen door te betalen zonder dat ze sporten’

HENGELO - Remge Vink is dé sportschooltycoon van de Achterhoek. Hij is eigenaar van acht sportscholen van AeroFitt en Anytime in de Achterhoek en Liemers, die nu al bijna twee maanden dicht zitten.

17 reacties

 • Bat

  8 maanden geleden
  Dat is de grootste kolder. Er zijn heel veel mensen die daadwerkelijk sporten omdat het goed en noodzakelijk is om gezond en fit te blijven. Ze doen dit (ook ik) voor zichzelf en niet voor de buitenwereld! En ik ben ook zeker geen narcist.
 • Joris

  8 maanden geleden
  Het is simpel; wie niet levert behoeft niet betaald te worden !En met de sportschool-eigenaar hoef je geen medelijden te hebben, die verdienen hun geld toch wel en anders hadden ze de boel al eerder dicht gegooid. Een groot deel van de eendagsvliegen die bij de sportschool een contract hebben afgesloten komt na enkele malen niet meer, wat er overblijft zijn de narcisten die het liefst elke dag willen sporten (voor de buitenwereld). 
 • Johann utBroamt

  8 maanden geleden
  zeker een caronacrisis bijvoorbeeld 
 • Johann utBroamt

  8 maanden geleden
  rutte kijkt waarschijnlijk toch al naar Duitsland en wat zijn vriendin merkel beslist.
 • de heer J. Zomers (67)

  8 maanden geleden
  Onze ogen zijn op Duitsland gericht... als ze daar in juni open mogen - kan Rutte dit niet tot september blijven verbieden.Dit wordt de doodsteek --> gaan je klanten in Duitsland naar de sportschool. Dan kun je definitief je deuren dichtdoen.
 1. Oud-verpleegkundige Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘
  PREMIUM

  Oud-verpleeg­kun­di­ge Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘

  ‘Heb je een zorgachtergrond? Kom ons alsjeblieft helpen‘, luidde net voor kerst de noodkreet vanuit de zorg in Apeldoorn. Maurits Dekker (56) uit Zelhem sloeg er op aan. ,,Komende maandag heb ik mijn eerste avonddienst in zorghotel Chrysant in Apeldoorn", zegt de oud-ambulanceverpleegkundige die tegenwoordig als interim-adviseur in de zorg werkt.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Achterhoek