Tijn Spekkink achter de tap in zijn Nathals-tankwagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijn Spekkink achter de tap in zijn Nathals-tankwagen. © Jan Ruland van den Brink

Tijn verovert de Achterhoek met zijn rebelse en tegendraadse Nathals-bier

vrijdaginterviewTOLDIJK - Rebels, eigenwijs, een beetje country, trots op de Achterhoek en vooral niet te moeilijk. Zo omschrijft Tijn Spekkink zijn Nathals, het bier dat nu twee jaar bestaat. Tijd om terug én vooruit te kijken met de 30-jarige Toldijker, die zeer openhartig is over de moeilijke start met Nathals, de worstelingen in zijn tienerjaren en zijn toekomstdroom: een eigen feest met goede muziek en een potje bier. ,,Met de eenvoud als kracht.”

2 reacties

 • Ewoud Janssen

  1 jaar geleden
  Goed bezig Tijn! Zo'n creatief brein en ras-achterhoeker as ie'j bunt d'r moar weinig. Passie en rock 'n roll mik t verschil. D'r an en niet knooi'n met dat top gerstenat.
 • G Hebben

  1 jaar geleden
  Mooi en een waar verhaal Tijn .
 1. Oud-verpleegkundige Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘
  PREMIUM

  Oud-verpleeg­kun­di­ge Maurits (56) uit Zelhem gaat helpen in zorghotel: ‘Het zal je vader of moeder maar zijn die daar ligt‘

  ‘Heb je een zorgachtergrond? Kom ons alsjeblieft helpen‘, luidde net voor kerst de noodkreet vanuit de zorg in Apeldoorn. Maurits Dekker (56) uit Zelhem sloeg er op aan. ,,Komende maandag heb ik mijn eerste avonddienst in zorghotel Chrysant in Apeldoorn", zegt de oud-ambulanceverpleegkundige die tegenwoordig als interim-adviseur in de zorg werkt.
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Achterhoek