Ina Schoenmaker. ,,Ik vind het heel gewoon om me in te zetten voor een ander. Ik heb er de tijd voor en vind het vooral erg leuk.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ina Schoenmaker. ,,Ik vind het heel gewoon om me in te zetten voor een ander. Ik heb er de tijd voor en vind het vooral erg leuk.” © Erik van 't Hullenaar

Ina’s hart ligt bij de zorg voor een ander

VrijwilligersDe Betuwe telt duizenden vrijwilligers. Wij zetten er wekelijks één in de schijnwerpers. Deze keer Ina Schoenmaker uit Elst.

Quote

We hebben een fijne gemeente met betrokken mensen. We hebben er veel vrienden aan overgehou­den

Ina Schoenmaker

Ze kookt voor daklozen in Arnhem en helpt gehandicapten als die in Doorn op vakantie zijn. Dat is uitputtend, maar ook dankbaar werk. Het past helemaal bij Ina Schoenmaker (60) uit Elst. ,,Stilzitten kan ik echt niet. Ik wil me nuttig kunnen maken.”

Een sociaal betrokken vrouw. Dat is Ina Schoenmaker zonder twijfel. Altijd staat ze klaar voor een ander. ,,Daar ligt mijn hart. Ik ben geen bestuurder, maar uitvoerder. Ik houd niet van vergaderen, maar wil op de werkvloer zijn. Tussen de mensen. Het is juist zo prettig om met mensen om te gaan. Het is een verlengstuk van mijn werk in de thuiszorg.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe