Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilliger Wim Scholten met de Amateur Musical Award. © Gerard Burgers

Toneelfanaat zélf gesloopt tijdens sloop dorpshuis De Hoendrik in Herveld

VrijwilligersHij was compleet verrast. Toen Wim Scholten (72) maandag drie mensen voor zijn deur zag staan, dacht hij in de eerste instantie namelijk aan Jehova’s getuigen. ,,Toen merkte ik op dat ze bloemen bij zich hadden, en zo vriendelijk zijn ze normaal gesproken nou ook weer niet.”

Wat bleek: drie afgevaardigden van de AMA’s (Amateur Musical Awards) waren van Amsterdam naar Herveld gereisd om Scholten een prijs te overhandigen als vrijwilliger van het jaar voor zijn inzet voor de Herveldse Stichting Music. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zorgwoningen voor 88 senioren op ‘boerenerven’ in Driel
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen voor 88 senioren op ‘boerener­ven’ in Driel

    DRIEL - Voor 88 ouderen uit Driel worden er zorgwoningen op nagebootste boerenerven gebouwd op een terrein van veertien hectare aan de Patrijsstraat, tegen de Drielsedijk aan. Er komt een grote woon-zorgvoorziening voor jong en oud op de gronden van fietsenspeciaalzaak Wels voor senioren met dementie, lichamelijke problemen en mensen die lichte zorg nodig hebben. Zij krijgen zorg van Stichting Samen Zorgen (SSZ) uit Herveld.

Betuwe