Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilliger Henk Timmer © Raphael Drent

‘Samen zorgen we ervoor dat de pinksterfeesten goed verlopen’

de vrijwilligerIn Rivierenland zijn duizenden vrijwilligers onmisbaar. ‘De Gelderlander’ zet ze in de schijnwerpers. Deze keer Henk Timmer uit Tiel.

Al 54 jaar is Henk Timmer lid van Muziekvereniging Amicitia uit Lienden. Sinds 16 jaar bekleedt hij de voorzittersfunctie. ,,Vanaf mijn negende kreeg ik les in trommelen bij de vereniging. Ik speel nu nog steeds op de trom en allerlei andere soorten slagwerk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De ronkende reclame over boeken in Buren
    PREMIUM
    BLOG

    De ronkende reclame over boeken in Buren

    Als iemand iets héél enthousiast vertelt, moet je altijd even kijken achter zijn ellebogen. Of zoeken naar de kleine lettertjes. Als iets te mooi líjkt om waar te zijn... afijn, u kent het wel. Met de waarheid kun je de waarheid verdraaien. Een schreeuwerige tekst met ‘0 procent vet!’ op zakken drop... waar vrijwel nooit vet in zit, maar wél bergen suiker. Of levensmiddelen die in prijs verlaagd zijn, maar nog veel meer in inhoud. Alsnog belazerd.

Rivierenland