Tineke Bulder was naïef te denken dat eigen ideeën inbrengen kan bij de PVV

jouw meningTinke Bulder keerde ruime tijd geleden de PVV in Provinciale Staten van Gelderland de rug toe nadat ze niet voor de PVV mee mocht doen aan de Nijmeegse gemeenteraadsverkiezingen. Nu levert ze ook haar zetel weer terug in bij de PVV-fractie en kijkt ze terug. Volgens haar is elke eigen inbreng kansloos bij de PVV. De fractie wordt volgens haar dictatoriaal geleid.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Johannes (86) vindt dochter na 40 jaar terug: 'Vreselijk om mijn dochter achter te laten’
    PREMIUM

    Johannes (86) vindt dochter na 40 jaar terug: 'Vreselijk om mijn dochter achter te laten’

    Hij is van slag en dolgelukkig tegelijkertijd. Veertig jaar zocht voormalig Rotterdammer Johannes Hellemons naar zijn dochter in Nederland. De 86-jarige inwoner van een buitenstadje van Perth in West-Australië had de hoop al vrijwel opgegeven, maar de laatste oproep leidde hem alsnog naar zijn dochter Jeannette Stok-Mol (nu 65) in Gilze-Rijen. ,,Ik kan het nog steeds niet begrijpen.’’