Volledig scherm
Shoppen. © ANP

Laatste kans: stem op uw favoriete winkelstraat en maak kans op 50 euro!

ShopserieNIJMEGEN - Heeft u nog niet gestemd op uw favoriete winkelstraat in het verspreidingsgebied van De Gelderlander? Breng dan vandaag of morgen uw stem uit, want: morgen is de laatste dag waarop dat kan.

De afgelopen weken hebben juryleden Rozemarijn van der Ven en Eline van der Plas samen met verslaggever Mitchel Suijkerbuijk een bezoek gebracht aan twintig winkelstraten in het verspreidingsgebied van deze krant. Die straten hebben zij beoordeeld op onder meer variatie in winkelaanbod, sfeer en de verhouding tussen zelfstandige ondernemers en ketenwinkels.

Omdat De Gelderlander benieuwd is naar uw mening, is het sinds enkele weken mogelijk om te stemmen. Welke straat verdient het volgens u om uitgeroepen te worden tot de leukste winkelstraat van ons verspreidingsgebied? Laat het ons weten en geef uw mening. 

Stemmen is nog mogelijk tot en met zaterdag. Wie stemt maakt kans op 50 euro shoptegoed, dat u natuurlijk kunt spenderen in uw favoriete winkelstraat!

Stemmen kan hier

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement