Volledig scherm
Shoppen. © ANP

Winkelserie: Stem op uw favoriete winkelstraat!

ShopserieWat is de leukste winkelstraat in het verspreidingsgebied van De Gelderlander? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

De afgelopen weken hebben juryleden Rozemarijn van der Ven en Eline van der Plas samen met verslaggever Mitchel Suijkerbuijk een bezoek gebracht aan twintig winkelstraten in het verspreidingsgebied van De Gelderlander.

Deze straten hebben zij onder meer beoordeeld op variatie in winkelaanbod, sfeer en de verhouding tussen zelfstandige ondernemers en ketenwinkels. Aan de hand daarvan hebben zij telkens één, twee of drie tasjes gegeven, waarbij de straten met drie tasjes volgens de jury de beste zijn.

In de papieren editie van De Gelderlander zijn deze winkelstraatrecensies al enkele weken te lezen. Ook de komende twee weken verschijnen nog een aantal afleveringen. Het is nu ook mogelijk om online alle afleveringen terug en vooruit te lezen.

Uw mening

Maar we zijn ook benieuwd naar uw mening. Welke straat verdient het om uitgeroepen te worden tot de leukste winkelstraat van ons verspreidingsgebied? Laat het ons weten en geef uw mening. Stemmen is mogelijk tot en met 14 januari.

50 euro

Als deelnemer maakt u kans op 50 euro shoptegoed, die u natuurlijk het liefst spendeert in uw favoriete winkelstraat!

Eline van der Plas (24) winkelt graag bij winkels als Sostrene Grene, Sissy Boy, Dille en Kamille, WAAR en Monki. Ze houdt van concept stores, bijzondere cadeauwinkeltjes en Scandinavische mode- en interieurzaken. Bij winkels als IKEA en H&M shopt ze ook graag.Rozemarijn van der Ven (24) komt graag in winkelstraten met oude of bijzondere panden. Daar komt ze liever dan in nieuwe, uit de grond gestampte winkelcentra. Ze houdt van winkels als Lush, Bershka en Urban Outfitters. In boeken- en platenwinkels kan ze zich ook prima vermaken.

Legenda

= Mwah = Oké = Wow!