Zomeravondconcert in de tuin van de Meerstoel, met uitzicht op de Maasheggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zomeravondconcert in de tuin van de Meerstoel, met uitzicht op de Maasheggen. © Theo Peeters

Maasheggen vanuit de achtertuin, mét muziek

Verborgen Land van CuijkSAMBEEK - Het Land van Cuijk wil met de campagne ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noordoost-Brabant’ meer toeristen trekken. Juist nu veel mensen in coronatijd vakantie vieren in eigen land. Maar ook streekbewoners moeten zo worden verleid. Aflevering 5: de Meerstoel in Sambeek.

5 reacties

 • DeLachendePikolo

  4 maanden geleden
  Nederland is één van de dichtbevolkste landen ter wereld. Mag er nog een beetje natuur overblijven?????
 • Loet

  5 maanden geleden
  Ik ben geen inwoner van Boxmeer, maar zou het niet mooi zijn geweest als Boxmeer wat meer richting de Maas was gaan bouwen? Ik denk echt dat die Maasheggen een blok aan jullie been is. Sorry dat ik het zo zie. Helaas is het een blok aan ieders been met die belachelijke stikstof regels. Nergens ter wereld zijn zoveel UNESCO gebieden als hier in Nederland. En Nederland is best mooi hoor, maar om nou te zeggen het mooiste land ter wereld. Waag ik ff te betwijfelen.
 • de heer J. Zomers (68)

  5 maanden geleden
  Loet, hier heb je gelijk in Maasheggen zijn saai en eentonig.Stel je voor - je bent bij de Moezel maar door de Maasheggen kun je de Moezel niet zien? Als je er een hebt gezien, dan wordt de tweede heg saai en irritant.Op de foto bevindt zich aan de achterkant de Maas, door die vervelende Maasheggen kun je dit niet zien. Het is niet verkeerd als ze de helft van de heggen opruimen.
 • Loet

  5 maanden geleden
  Waarom die focus op die heggetjes die alleen het uitzicht beperken op dat wat wel echt mooi is, de maasoever zelf. Omdat de milieuactivisten van Unesco er een speciaal gebiedje van hebben gemaakt.Toeristen weten zelf wel wat ze mooi vinden, daar hoeft de Gelderlander niks in te sturen.
 • de heer J. Zomers (68)

  5 maanden geleden
  Dit is leuk... het is een keer wat anders - in de open lucht met muziek.De Maas en Maasheggen liggen op een steenworp afstand, de mensen en toeristen vinden dit gezellig 
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Maasland