Volledig scherm
Leeroy Owusu (rechts) in actie tegen zijn nieuwe club De Graafschap © Pro Shots

Leeroy Owusu tiende aanwinst De Graafschap

DOETINCHEM - Leeroy Owusu heeft een tweejarig contract getekend bij De Graafschap. De 21-jarige verdediger kan zowel rechts- als linksback spelen.

Owusu komt over van Ajax, waar hij de laatste twee seizoenen niet meer voor speelde. De Amsterdammers verhuurden hem vorig seizoen aan Almere City FC. Daarvoor speelde Owusu een tijdje voor Excelsior, maar hij keerde terug naar Ajax omdat hij ontevreden was over het geringe aantal speelminuten dat hij kreeg van de Rotterdammers.

Owusu speelde in de finale van de play-offs met Almere City FC tegen De Graafschap en maakte toen een goede indruk op trainer Henk de Jong.

Owusu is de tiende nieuwe speler die de Doetinchemse eredivisionist de afgelopen maanden heeft aangetrokken. De Graafschap heeft nu 29 contractspelers en wil graag een aantal voetballers verhuren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.